joi, 23 octombrie 2014

Alegerea verighetelor - un adevarat test

                Pentru cele mai multe femei dar in special si pentru cei mai multi barbati, pregatirea nuntii este un adevarat test al stapinirii nervilor. Unele femei se plang ca nu isi gasesc rochia potrivita, barbatii ca nu isi gasesc un costum pe masura, altii sunt enervati de faptul ca toate locatiile pentru nunta sunt ocupate si rezervate de luni bune de zile, insa cei mai multi dintre noi avem probleme cu alegerea verighetelor de nunta.
                La prima vedere, alegerea verghetelor pare un task destul de usor de indeplinit insa la o privire mai atenta ne vom da seama ca suntem o multime de factori de care trebuie sa tinem seama pentru a face alegerea potrivita….doar aceste inele le vom purta toata viata, nu?
                Sincer sa fiu, de aceasta problema m-am lovit si eu inainte de a face nunta, acum 3 ani de zile. Imi pusesem la punct tot ceea ce imi propusesem mai putin acest mic detaliu. Pentru ca si alti viitori miri sa nu mai aibe problema mea, am facut un mic  ghid de alegere a verighetelor, ghid ce poate fi gasit pe divahair.
                Sper sa-l cititi si sper sa va ajute in clarificarea tuturor nelamuririlor…altceva ce as mai putea spune decat: Casa de Piatra pentru mirii care imi vor citi ghidul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu