joi, 30 iunie 2016

Regimul Hotelier din Bucuresti ia amploare

Cel mai mare si cel mai populat oras al tarii, Bucurestiul se dovedeste in cele mai multe cazuri un spatiu foarte aglomerat, cu un trafic dificil, in special la orele de varf, insa fiind singura metropola a tarii promite si numeroase avantaje, atat pentru locuitori, cat si pentru turistii curiosi ce au la dispozitie o multime de locuri pe care le pot vizita. De asemenea, acestia au la indemana o multime de locuri in care sa se poata caza, pentru toate buzunarele, de la hoteluri si pensiuni situate in cartiere, la hotelurile de top din inima orasului, care insa sunt ceva mai costisitoare.

Regim hotelier Bucuresti

O alternativa la acestea o reprezinta inchirierea unui apartament in regim hotelier in bucuresti, intrucat acest sistem promite numeroase apartamente si garsoniere imprastiate pe toata suprafata orasului, astfel ca oaspetii isi pot alege locul ideal in functie de zona in care stiu ca au mai multa treaba, facand economii importante datorita faptului ca nu mai este nevoie de folosirea transportului in comun.

Avantaje

Pe langa faptul ca apartamentele inchiriate in regim hotelier sunt mult mai accesibile decat o camera de hotel ce ofera conditii asemanatoare, oaspetii beneficiaza de o suprafata superioara, care poate sa gazduiasca, in functie de numarul de camere in care este compartimentat apartamanetul, de mai multe persoane, caz in care pretul scade semnificativ. De asemenea, adesea se permite gazduirea chiar si a animalelor de companie, iar apartamentele sunt mobilate la fel ca o locuinta obisnuita, pentru ca oaspetii sa se simta ca acasa.

In schimb, turistii nu mai beneficiaza de receptie, room service sau camerista, aspect care pentru unii poate reprezenta un dezavantaj, in timp ce pentru altii este un adevarat avantaj datorita faptului ca vor avea parte de mai multa intimitate, fara a fi deranjati zilnic de actiunile membrilor staff-ului hotelier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu