luni, 6 martie 2017

Doamnele prefera gentile de la brand-uri renumite

Geanta perfecta poate fi o completare perfecta a tinutei, insa poate evidentia si toate avantajele unei femei, motiv pentru care ar trebui sa se acorde o atentie sporita deciziei luate, intrucat linia catre o greseala este una foarte subtire. In plus, aceste genti de umar de firma, care reprezinta o alegere foarte inspirata, pot fi purtate zilnic pret de cateva luni sau chiar ani, motiv pentru care ar trebuie sa indeplineasca cateva functii importante.

Lungime si dimensiune

Asadar, conteaza foarte mult lungimea, deoarece va fi accentuata zona corpului unde se afla capatul gentii, motiv pentru care, cu aceasta ocazie se poate profita pentru a pune in valoare anumite caracteristici, fie se pot masca unele defecte. Probabil ca cele mai multe femei sunt tentate sa aleaga o geanta mai mare, cat mai incapatoare, in care sa poata fi transportate diferite lucruri, insa este esential ca aceste accesorii sa fie foarte practice si potrivite din acest punct de vedere. Cu alte cuvinte, nu sunt recomandate cele foarte mari, deoarece sunt inestetice pentru majoritatea femeilor, ci sunt de preferat cele potrivite pentru propria statura.

Forma

Cand se aleg genti de umar de firma este important ca acestea sa complimenteze formele femeilor. Astfel, pentru a trece acest test, oricine se poate gandi la forma generala a corpului si apoi sa se orienteze catre o geanta care indeplineste caracteristicile total opuse. De exemplu, pentru femeile inalte si slabe, sunt recomandate gentile mai rotunde, in timp ce pentru doamnele si domnisoarele cu cateva kilograme in plus, sunt potrivite gentile cu unghiuri puternice si drepte.

La ce se folosesc?


De cele mai multe ori gentile de umar sunt folosite in activitatile zilnice, motiv pentru care acestea trebuie sa fie confectionate din materiale de calitate, pentru a rezista cat mai bine in timp, dar si pentru a putea sustine presiunea tuturor lucrurilor tranportate zi de zi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu