vineri, 23 iunie 2017

Unde gasim utiliaje de inchiriat la preturi bune

Domeniul constructiilor este unul tot mai dezvoltat la noi in tara, astfel ca periodic sunt incepute tot mai multe proiecte. Astfel, multi clienti se intereseaza si de costuri inchiriere utilaje, intrucat uneori este mult mai avantajoasa inchirierea, decat achizitionarea, in primul rand din punct de vedere financiar, dar nici nu sunt implicate diferite actiuni precum intretinerea si nu numai.

Unde gasesc?

Oricine poate apela la ProConstructo atunci cand se intereseaza de costuri inchiriere utilaje intrucat acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar serviciile pot fi oferite celor care opereaza in Bucuresti sau in localitatile invecinate. Poate fi inchiariat un miniexcavator Caterpillar, care este mai mult decat suficient pentru majoritatea proiectelor si este suficient de performant pentru a asigura eficienta. Prin intermediul acestuia si al cupelor din dotare se poate sapa intre 30 si 60 de centimetri si cu toate ca greutatea operationala este de 1.6 tone, acesta este usor de utilizat. 

Latimea este de 1 metri, lungimea de transport de aproape 3.7 metri, in timp ce adancimea maxima de sapare este de 1.8 metri, ceea ce presupune ca pot fi efectuate o multime de activitati. Nu in ultimul rand, bena este inchisa, motiv pentru care toate procedurile sunt efectuate in deplina siguranta.

Preturi bune


Cei interesati de costuri inchiriere utilaje trebuie sa stie ca la ProConstructo nu numai ca au parte de cele mai bune servicii, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Tarifele se calculeaza in functie de locul si conditiile in care urmeaza a fi folosite utilajele, precum si de perioada pentru care acestea sunt inchiriate. Astfel, este mult mai simplu sa se inchiriereze un utilaj, decat sa se achizitioneze unul din mai multe puncte de vedere, fara a mai aminti factorul financiar, iar clientii se bucura de asemenea aparate foarte performante care aduc toata eficienta de care au nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu