vineri, 15 iunie 2018

Ai grija de sanatatea ta in cel mai simplu mod posibil


Modelul de ingrijire la domiciliu al pacientului reprezinta un mod nou de asistenta in cazul bolilor si afectiunilor oncologice, care poate fi integrat cu usurinta cu ingrijirea centrata pe spital. Consulta DoctorAcasa pentru oferta referitoare la oncologie, unde ingrijrea orientata catre pacient se bazeaza mai degraba pe nevoile pacientilor decat pe prognoza, luandu-se in considerare si aspectele emotionale si psihosociale ale bolii. O echipa specializata, coordonata de un medic oncolog cu experienta, va efectua consultatiile si ingrijirea medicala la domiciliu. Succesul acestor consultatii la domiciliu precum si ingrijirea pacientului acasa necesita un nivel ridicat de educatie si cunoastere a bolii pentru a informa pe deplin atat bolnavul cat si membrii familiei. De aceea, consultatiile si ingrijirea la domiciliu al pacientului reprezinta instrumente importante de imbunatatire a calitatii vietii si de ajutorare a pacientilor cu cancer.

De ce sa optezi pentru serviciile la domiciliu
Efectele in ceea ce priveste consultatiile si ingrijirea oncologica la domiciliu au fost documentate de-a lungul anilor cu ajutorul mai multor studii. Desi cu ajutorul acestor proceduri la domiciliu, nu au putut fi observate diferente in ceea ce priveste durerea, in cazul unor tulburari de dispozitie, a preocuparilor si grijilor, a stresului cauzat de simptome, a dependentei sociale fortate si perceptiile asupra sanatatii au fost raportate modificari. Aceste rezultate au sugerat ca asistenta medicala la domiciliu ajuta pacientii in diminuarea stresului cauzat de simptomatologie si ii ajuta la mentinerea independentei lor pe o perioada mai lunga de timp, in comparatie cu lipsa ingrijirii la domiciliu. 

Totodata, furnizarea de medicamente anticanceroase la domiciliu este fezabila pentru anumite categorii de pacienti, cum ar fi cei care urmeaza tratamente orale, acid zoledronic, chimioterapie intravenoasa cu intensitate mica (adica gemcitabina sau vinorelbina) sau agenti biologici (de exemplu herceptin) adecvate pentru ingrijirea la domiciliu. Consulta DoctoraAcasa pentru o lista detaliata a manevrelor si procedurile medicale incluse in serviciile de oncologie pentru a vedea daca iti va fi de ajutor.

Avantajele aduse
In prezent, imbunatatirea calitatii ingrijirii pentru pacientii cu cancer prin abordarea centrata pe pacientul aflat la domiciliu este privita drept o prioritate strategica in vederea obtinerii unor rezultate pozitive in urma tratamentului.  Furnizarea asistentei oncologice la domiciliu este din ce in ce mai mult vazuta ca o modalitate de imbunatatire a calitatii ingrijirii pacientului si ca o alternativa rentabila la tratamentul spitalicesc. Printre avantajele asistentei oncologice la domiciliu pot fi enumerate imbunatatirea gestionarii simptomatologiei, imbunatatirea tolerantei la medicatie, rezultate optimizate ale tratamentului datorate intarzierilor minime in administrarea tratamentului, imbunatatirea calitatii aspectelor fizice si spirituale ale vietii, reducerea necesitatii vizitelor in camerele de urgenta a spitalelor, reducerea duratei de sedere in spitalul, monitorizarea exacta a pacientului la domiciliu precum si furnizarea de actualizari clinice concise si exacte, astfel ca merita sa incerci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu