miercuri, 16 martie 2016

Alternativa a fost colantarea masinii

         Sunt 100% convins ca foarte multi dintre cei care vor citi randurile de mai jos se vor regasi in situatie mea.  De cate ori nu vi s-a intamplat pana acum sa gasiti zgarieturi pe masina dvs chiar daca ati avut grija sa nu o parcati sub vreun pom sau pe locul unui vecin mai furios din fel? Si aceste zgarieturi parca se inmultesc pe masura ce trece timpul. In mod normal, orice detonator de masina care are aceasta problema va repovsi integral masina..
         Dar ce te faci atunci cand bugetul nu-ti ajunge sa realizezi o vopsire integrala a masinii…?? Va spun eu incep sa cauti alternative..si multumesc lui Dumnezeu, alternative exista mereu.  In cazul meu am reusit sa economisesc peste 2000 de lei alegand sa-mi colantez masina la o firma din Bucuresti. Am mers pe mana unui amic care mi-a recomandat firma colantaridesign.ro si am fost super multumit de ceea ce au reusit baietii sa faca.
         Cu aceasta ocazie mi-am schimbat si culoarea masinii…imi doream de foarte mult timp sa trec pe un gri sobolan mat dar din lipsa din buget am amanat si am tot amanat. Ahh..si uitam sa va spun, masina este colantata de 3 ani de zile si autocolantul nu s-a dezlipiti, nu s-a cojit si nici nu au aparut bule pe sub el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu