duminică, 20 noiembrie 2016

De Black Friday putem cumpara lenjerii de pat 1 + 1 cadou

Oricine isi doreste sa se bucure de un dormitor cat mai confortabil, insa unul dintre aspectele omise de cele mai multe ori este atentia acordata alegerii lenjeriei de pat potrivite. In plus, sunt putine magazine de specialitate unde sa se gaseasca astfel de produse pentru toate gusturile, astfel ca alegerea celui mai potrivit necesita foarte mult timp. In schimb, acum totul este mult simplificat datorita magazinului online Casa New Concept ce comercialieaza lenjerii de pat care sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti.

Oferte

O comanda se plaseaza foarte usor din confortul propriei locuinte, astfel ca nimeni nu mai e nevoit sa iroseasca cateva ore prin magazine pana sa gaseasca ceva potrivit. Mai mult, magazinul online vine si cu o oferta imbatabila la lenjerii de pat 1+1 gratis, astfel ca se pot innoi doua dormitoare in acelasi timp, atat al parintilor, cat si cel al copiilor. De asemenea, lenjeria primita gratis poate reprezenta si cadoul ideal, intrucat oricine isi doreste sa se aiba parte in propriul dormitor de mai mult confort, dar si de un aspect foarte atragator.

Preturi bune

De asemenea, la Casa New Concept preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru
care nu trebuie vanate perioadele de reduceri, iar calitatea materialelor este cea care face diferenta intotdeauna. Foarte rezistente si atragatoare chiar si dupa mai multe spalari la masina automata, aceste lenjerii de pat 1+1 gratis se pot adapta cu usurinta la fiecare dormitor, schimband total atmosfera.

Avantaje


Mai mult decat atat, avantajele propuse de Casa New Concept continua si prin faptul ca la comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit, produsele fiind livrate in cel mai scurt timp direct pana la usa dumneavoastra. In plus, clientii fideli se bucura de un sistem foarte atragator de fidelizare, iar la urmatoarele comenzi vor beneficia de reduceri semnificative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu