sâmbătă, 14 octombrie 2017

Ochelarii spion au aparut si pe piata din Romania

Personajele principale din filmele cu spioni pot deveni realitate cu ajutorul gadgeturilor potrivite, care sunt astazi accesibile pentru oricine. Cu totii putem alege ochelari aici, care sa isi indeplineasca functia principala, aceea de a ne proteja ochii de razele soarelui, insa aceste accesorii aparent banale, care nu vor da de banuit nimanui, pot ascunde si o camera video. Cu alte cuvinte, o pereche de ochelari spion poate fi utila in nenumarate situatii.

Functiile principale

Bineinteles ca principala functie a unui astfel de gadget este aceea de a inregistra audio video intr-un mod foarte discret si aduce avantajul ca imaginile capturate sunt ceea ce priveste utilizatorul, astfel ca nu exista riscul ca acestea sa nu fie cele potrivite. Memoria interna variaza de la un dispozitiv la altul, insa aceasta poate fi extinsa in toate cazurile pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Si autonomia difera, insa de cele mai multe ori este vorba despre circa 60 de minute, in timp ce incarcarea dispozitivelor se face in cel mai scurt timp.Usor de folosit

O pereche de ochelari spion e foarte usor de folosit, intrucat are ascuns doar un singur buton pentru actionarea si oprirea camerei, iar tot acesta se apasa pentru inceperea sau oprirea inregistrarii. Formatul fisierelor audio este avi, motiv pentru care acestea pot fi urmarite pe orice dispozitiv, laptop, tableta sau telefon, insa se pot captura si imagini in format JPG.

Apeleaza la iUni


Poti sa gasesti ochelari aici la iUni, gama fiind foarte variata, pentru toate nevoile, iar preturile sunt foarte prietenoase. In plus, clientii beneficia de transport gratuit prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei, insa daca acestia isi doresc sa fie siguri de alegerea facuta, se pot orienta catre showroom-ul iUni din Bucuresti pentru a testa produsele in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu