duminică, 10 iulie 2016

Romanii cu rate isi vand electronicele

Ti se pare cafetiera invechita, nu iti mai place figiderul si vrei sa il schimbi sau iti doresti un televizor mai performant? Daca vrei sa scapi de toate aceste lucruri si multe altele, insa ele sunt in stare functionala si mai pot fi folosite, atunci posteaza un anunt online si iti vei gasi un cumparator garantat. Tranzactia de vanzare-cumparare va fi una rapida, usoara si sigura atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator.

Anunturile cu electronice de vanzare s-au inmultit simtitor in ultima perioada si astfel persoanele ce isi doresc sa cumpere asemenea produse apeleaza la mediul online. Este mai avantajos pentru clienti deoarece acestia beneficiaza de oferte mai generoase, au de unde alege si in plus, pot negocia pretul, lucru care nu poate fi facut intr-un magazin.

Avantaje vanzarii prin anunturi

In primul rand, publicarea unui anunt pe un site va atrage numerosi vizitatori, care chiar daca nu achizitioneaza produsul, sigur il vor anunta pe un prieten doritor sa il cumpere. De asemenea, tranzactia este simpla in cazul anunturilor cu electronice de vanzare. Trebuie doar sa postezi oferta, cumparatorul te suna sau iti scrie un mesaj privat pe site si dupa alegi metodat prin care sa ii trimiti produsul. Banii ii poti primi in avans sau dupa ce clientul a primit produsul, in functie de cum ati stabilit.


Deoarece traim intr-o perioada in care toata lumea se foloseste de internet pentru a gasi cele necesare, sansele sa va gasiti un cumparator sunt foarte mari, insa trebuie sa luati in considerare faptul ca exista si alte oferte. Din acest motiv trebuie sa creati un anunt atragator si sa aruncati o privire si peste celelalte anunturi pentru a nu pune un pret exagerat. De asemenea, trebuie sa fiti dispus la negocieri sau la o modificare a pretului daca doriti sa va gasiti un cumparator in scurt timp.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu