sâmbătă, 30 iulie 2016

Usile Glisante sunt din ce in ce mai folosite

Usile glisante se dovedesc a fi grozave in mai multe situatii, fiind adesea folosite pentru delimitarea livingurilor de bucatarii sau holuri. Acestea permit beneficiarilor sa se bucure de o suprafata spatioasa, care la nevoie poate fi inchisa, existand numeroase optiuni din care se poate alege. Usile glisante din aluminiu sunt foarte des intalnite datorita faptului ca nu sunt foarte costisitoare, iar acest material promite suficiente avantaje. Aluminiul este un material care se poate asemana cu otelul, zincul, cuprul sau titaniul, iar la fel ca acestea, se poate topi sau prelucra, in timp ce este si un bun conducator electric.

Greutate redusa

Aluminiul este un material cu o greutate foarte redusa, de mai putin de 3 grame pentru fiecare cm3, fiind de circa 3 ori mai usor decat otelul. Astfel, niste usi glisante din aluminiu vor fi foarte usoare, dar rezistente in acelasi timp, putand fi adaptate dupa cerintele clientilor.

Rezistenta la coroziune

Aluminiul genereaza un strat protector care asigura rezistenta la coroziune, iar diferite tipuri de tratamente precum lacuirea sau vopsirea vor imbunatati aceasta proprietate. De asemenea, materialul reflecta foarte bine lumina, astfel ca este ideal pentru usile de interior, intrucat permite ca incaperile sa fie mai luminoase.

Reciclabil

Acest material este reciclabil, existand posibilitatea de a fi reutilizat ori de cate ori este nevoie, fara a-si pierde din proprietati odata cu trecerea timpului. Mai mult, dupa ce este reciclat, doar 5% din energia initiala trebuie depusa pentru ca acesta sa poata fi refolosit, fiind prietenos cu mediul inconjurator.

Impermeabil si fara miros


Un mare avantaj este ca usile glisante care au in componenta aluminiul este ca acestea nu emit niciun miros, fiind foarte sigure pentru copii, iar metalul in sine nu este toxic. Intretinerea sa se face cu usurinta, fara eforturi importante, ci doar prin stergea ocazionala a prafului cu o carpa moale, care sa nu zgaraie suprafata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu