marți, 11 aprilie 2017

Cei mai importanti factori de optimizat off page

Prezenta in mediul online este esentiala, in ziua de azi, pentru orice companie, care isi doreste sa evolueze, sa creasca, sa aiba deschidere catre un public tot mai numeros si sa isi creasca numarul de clienti. Pentru a obtine aceste performante se poate apela la specialistii de la WiseVision care in urma unor analize identifica anumiti factori prin care pot duce la obtinerea targeturilor impuse. Una dintre etapele esentiale este strategia SEO off page, ce presupune alte cateva etape si modalitati ce trebuie puse in practica.

Retele de socializare

In primul rand se creaza conturi pe retelele de socializare importante pentru domeniul in care se opereaza pentru atragerea a cat mai multi posibili clienti, carora sa le fie prezentate periodic oferte noi, informatii esentiale si nu numai. Bineinteles ca pagina de Facebook este cea mai importanta, iar publicul trebuie sa aiba parte constant de continut de calitate.

Blog

Un blog atasat propriului site reprezinta modalitatea ideala in care sa fie publicat continut nou si o alternativa la retelele de socializare. Acesta trebuie sa fie organizat, pentru a fi parcurs cu usurinta de catre cititori, iar acestia sa obtina informatiile pe care le cauta. Pe aceasta cale creste numarul de vizualizari pe site, dar si a timpului petrecut pe site, motiv pentru care se poate obtine o pozitie mai buna in cautarile pe Google sau alte platforme.

Discutii pe forumuri

O strategie SEO off page poate avea in vedere si forumurile dedicate sectorului din care se face parte, unde pot fi initiate discutii cu alte persoane, fie se pot oferi raspunsuri la intrebarile acestora.

Directoare


Aceasta varianta este una clasica insa si foarte eficienta, astfel ca nu este omisa de specialistii de la Wise Vision atunci cand se ocupa de imbunatatirea identitatii online a unei companii, fiind destul de usor de pusa in aplicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu