vineri, 14 aprilie 2017

Rochii de ocazie preferate de doamne si domnisoare

Odata cu inceputul unui nou an si al unui nou sezon, apar diverse trenduri, in special pentru garderoba feminina, iar de cele mai multe ori, unele dintre tendinte tind sa se repete, chiar daca apar si mici modificari. Prin urmare, inca nu este timpul sa renuntati complet la piesele vestimentare pe care le aveti in garderoba deoarece le puteti accesoriza si asorta astfel incat look-ul obtinut sa fie unul impecabil si conform modei acestui an, insa pentru a fi sigura insa ca nu dati gres, va puteti achizitiona un model care sa poata fi purtat la un eveniment mai special.

Cum accesorizam rochia?

Alegerea rochiei de ocazie potrivita este adesea dificila, iar de multe ori acesta nu este cel mai dificil pas, ci mai degraba accesorizarea ei, iar fara o mica baza de criterii pe care sa le aveti in vedere, cu siguranta va fi greu sa construiti un look impecabil. In plus, trendurile se schimba de la un sezon la altul, astfel ca trebuie avut in vedere si acest aspect, bineinteles, alaturi de multe altele precum stilul personal, inaltimea, greutatea, culoarea pielii si a parului.

Bijuteriile joaca un rol esential, iar de multe ori femeile nu isi doresc sa exagereze, astfel ca renunta in totalitate la ele, lucru care nu este neaparat gresit, mai ales in cazul in care rochia are suficiente aplicatii si detalii care le pot inlocui.

Care sunt rochiile in trend?


Daca va doriti un model pe care sa il puteti purta o perioada mai lunga de timp, fara riscul de a se demoda, alegerea rochiei de ocazii potrivita nu este deloc dificila, ci doar trebuie sa fiti atenti la cateva aspecte generale precum materialul, culoare, cusaturile si bineinteles, forma. Pentru acest sezon este bine sa evitati culorile excentrice, imprimeurile exagerate si sa alegeti cealalta extrema, mai exact, piese vestimentare cu nuante stinse si calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu